PA-Service

Reeds 10 jaar zijn wij als PA bedrijf actief in de Vlaamse showwereld.

Vele artiesten en orkesten (zowel nationaal als internationaal) deden beroep op onze diensten.

Onze troef is: Professioneel en uiterst verzorgd materiaal leveren en bedienen en dit aan eerlijke prijzen. Onze technici zijn bekwaam om Uw feest technisch tot een goed einde te brengen en de artiest of het orkest van dienst zal zeker en vast tevreden zijn met het resultaat.

Daar er meer en meer artiesten terugkeren naar het echte "Live" werk en er steeds minder met band gewerkt wordt, hebben wij ook een groot gedeelte van onze investeringen toegespitst op de aankoop van materialen die aan deze vraag voldoen.

Wij van Eklips staan er ook voor bekend dat al ons materiaal in een perfecte staat is. Ons materiaal is op en top in orde en wordt zeer frequent nagekeken en getest.

Vraag gerust Uw Offerte op maat of de prijs van een standaardset... Bij ons kan je enkel terecht voor een volledige PA service. Losse verhuur laten wij over aan de daarin gespecialiseerde bedrijven.

Momenteel beschikken wij over 2 volledige Pa-sets die een capaciteit hebben tot ongeveer 600 personen per set. De Technische fiches van deze 2 sets vind U terug op deze site.

Grotere evenementen zijn zeker mogelijk, daar de 2 sets volledig compatibel zijn en ze zonder problemen tot 1 grote PA set kunnen uitgebouwd worden.

Ook belichting is geen probleem. Buiten de standaard PA service kunnen wij steeds uitbreiden met belichting en dit zonder beperking. Kijk hieronder wat U allemaal als supplement kan bijvragen. Prijzen steeds in overleg.